צור קשר
:נושא
:טיפול
:שם
:אימייל
:טלפון
:עיר
:גיל
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר

מערכת ביוטיק

|

06/11/2011

|

13:35

seperator

אין ספור נשים וגברים מבקשים למצוא הליך ניתוחי יעיל, שמטרתו להבטיח בטן חטובה ומעוצבת; ולא בכדי, שכן עם השנים הופך האזור, המועד להצטברות שומנים וצלוליטיס, לבעל קילוגרמים עודפים ומראה רופס. כך, בעידן זה, המאופיין במגפה ושמה השמנת יתר, ממלא ניתוח מתיחת בטן מקום חשוב בקרב האוכלוסייה העולמית ככלל והישראלית בפרט. הניתוח הפך למבוקש יותר ויותר במשך השנים, עד כי כיום מדובר באחד מההליכים הפלסטיים הפופולאריים ביותר.

pic

מתיחת בטן- הכיצד?
ניתוח מתיחת בטן מתבצע לאחר ייעוץ ראשוני, בו מעריך הרופא המטפל את מצבו הרפואי של המועמד, בוחן את היקף מאגרי השומן בבטנו ואומד את מצב העור וצבעו. במקרה שמדובר בריכוזי שומן הממוקמים מתחת לטבור, עשוי המנתח להציע הליך פשוט יחסית של ניתוח בטן חלקי, או מיני הכנסת בטן. במקרים אחרים, ימליץ האחרון לשלב מתיחת בטן חלקית או מלאה במקביל לניתוח שאיבת שומן. ההליך הניתוח השלם נמשך לרוב כשעתיים עד חמש שעות, כאשר באם מדובר בניתוח חלקי- הנ"ל יכול להימשך שעה עד שעתיים.

מי יכול לבצע מתיחת בטן?
המועמדים הטובים ביותר לביצוע הליך המתיחה הם גברים או נשים בעלי גזרה ממוצעת, המוטרדים מריכוז שומן באזור מסוים בבטן, או מעור רופף שאינו מגיב לאימון גופני או לדיאטה. מתיחת בטן נחשבת כיעילה במיוחד, בכל הנוגע לנשים שעורן ושרירי בטנן נמתחו כתוצאה מהריונות. עם זאת, במקרה שאלה מתכננות הריונות עתידיים- כדאי להמתין עם הניתוח בכדי למנוע הישנותם של שומנים/מתיחות. חשוב לציין, כי עבור מטופלים המתכוונים להוריד במשקל באופן משמעותי מומלץ לרוב לדחות את הניתוח.

makecomment

לקבלת פרטים בתחום ניתוחי הבטן השאר פרטיך ואנו ניצור עימך קשר

קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר

כתבות נוספות

  • הכנה לניתוח שאיבת שומן

    רוב האנשים פונים לניתוח לשאיבת שומן, לאחר שנים של כשלונות עם דיאטות ואימון גופני. הניתוח עוזר בשיפור של הדימוי העצמי ומקל על תהלי

    המשך לכתבה
  • טיפים לניתוח מתיחת בטן

    מתיחת בטן מיועדת להסרת עודפי שומן ועודפי עור, לחיזוק שרירים והעלמת צלקות. למי כדאי לשקול את הניתוח ומה הם תופעות הלוואי?

    המשך לכתבה
  • איך בוחרים מנתח פלסטי?

    טיפולים אסתטיים הם עניין שבשגרה, אך לפני שבוחרים בניתוח פלסטי כדאי להקדיש מחשבה בבחירת המרפאה הנכונה והכי חשוב הרופא המנתח.

    המשך לכתבה

תגובות הגולשים

הוסף הערה
 

שם:

*

דוא"ל (לא יוצג באתר):

נושא התגובה:

*

תוכן התגובה:

 
בטל